Kantoorhistorie

Drexler Guinand Jauslin Architecten is een opkomend internationaal architectuurbureau opgericht in 1999 in Frankfurt, Zurich en Rotterdam. DGJ heeft meer dan 20 residentiële, openbare en privé-gebouwen gerealiseerd, voornamelijk in Duitsland, Zwitserland en Nederland, en heeft acht onderscheidingen gewonnen voor bouwwerk en ontwerpen. Tot en met 2011 heeft DGJ prijzen gewonnen in meer dan 20 competities, waaronder zeven keer de eerste prijs.

Onze specialisatie is duurzaam ontwerp en energie-efficiënte bouw. Hierdoor zijn we experts op het gebied van energie-efficiënte gebouwen, passieve huizen en Minergie-standaard: technieken die we kunnen toepassen voor renovatie en nieuwe gebouwen. We ontwikkelen stedelijke invullingen voor overgebleven bouwplaatsen in de stad en renovaties en modernisaties van bestaande bouwwerken.

Volgens ons heeft goede architectuur een cultureel gewortelde aanpak nodig en strategisch flexibele ontwerpmethodes. Met duurzaam denken in ontwerp werkt DGJ op alle schalen van de architectonische compositie, van het landschap tot het maken van details, strategische visie combinerend met gepassioneerd vakmanschap.


background image