dgj157 Cote Sauvage, construction and refurbishment of a public bath at the lake, Sierre, CH , 2013

Fotograf: DGJ

Fotograf: DGJ

Fotograf: DGJ

 

The aim oft the project ‚Côte Sauvage’ is to translate the refurbishment and the recreation oft the bank areas and the public bath of the lake Géronde in a multilayer sense. The natural impression of the east bank is suppose to be renaturated and the public bath is handeld in a similiar manner. The existing swimming pool is expanded with 3 new swimming pools and a wellness basin. The bank is enhanced by stairways, wooden flippers and a natural landscaping which creates a new sensous reference to the lake Géronde.

Apart from the entrance buldings, the existing cloakrooms are refurbished and are expandend with a service zone along the east side along the rock wall. With the enhancement oft the boardwalk the compound as a whole is embedded into the countryside in a new fashion; the act of bathing is celebrated and portrayed.

项目时间 2010 - 2013
功能Sport. Leasure, Landscape
地址 Lac de Geronde, Sierre
建筑面积 630 m²
预算 6.5 Mio. CHF
级别 1. rank
客户 City of Sierre
委任方Competition
项目团队: Innes Henny
项目合伙人: NAU Inc. and Josef Ottiger + Associates
项目阶段: Awarded Competition Entry
Leistungsphasen:Building Permit, Preparing to Build