Architectuur

Architectuur is niet alleen een complexe en technische uitdaging, maar ook een diep gewortelde creatieve uiting. Goede architectuur vereist een gelaagde en analytische aanpak en een strategisch flexibele ontwerpmethode.

Unieke Ontwerpoplossingen

Wij sparen geen ontwerpoplossingen op om ze keer op keer te reproduceren. Elke klant heeft zijn eigen wensen en ideeën, dus elke bouwopgave is een nieuwe uitdaging die een uniek en specifiek antwoord nodig heeft. Daarom zijn de analyse, het onderzoek en de ontwikkeling de belangrijkste delen van ons ontwerpproces, wat ons helpt oplossingen te vinden die het beste passen bij de behoeften van onze klanten.

Ontwerpen

Wij zien ontwerpen niet als slechts de productie van gebouwen en vormen. We zien het ook als de implementatie van specifiek ontwikkelde methodes voor verscheidene architecturale uitdagingen. Deze implementatie, afhankelijk van de opdracht en context, bepaalt zijn eigen doelen.

Voorbij Architectuur

Ons architecturale denken gaat voorbij de grenzen van ons eigen vakgebied. We hebben diepgaande en specifieke kennis over stedenbouw en landschapsontwerp. We gebruiken ruimtelijk denken voor grafisch ontwerp en productontwerpen en ontwikkelen tentoonstellingen en nieuwe mediaconcepten.


background image