Bouwruimte

We bieden de hele reeks architecturale diensten aan: van projectstudies tot bouwprojecten. Ons team is volledig betrokken op elke schaal, van een uitbouw van een enkele kamer tot stedelijke ontwikkeling. We onderzoeken de mogelijkheden binnen de bouwvoorschriften en bereiden documenten voor voor de bouwvergunning. Ons werk omvat onderzoek ter plaatse, het beheren van bouwkosten, en het ondersteunen van constructie- en materiaalkeuze. Jouw architect zal contact onderhouden met de planning- en bouwautoriteiten en andere partijen.

Geïntegreerd Energie-advies

We hebben de beste ervaring met een geïntegreerde aanpak voor energie-efficiënt bouwontwerp. Daarom worden de energiesimulatie en –berekening gedaan als deel van het ontwerpproces om de bouwprestatie te optimaliseren van de eerste volumetrische studies tot het laatste detail ter plekke.

Duurzaamheid Ontwerpen en Evalueren

Duurzaamheid is meetbaar. Wij gebruiken het Duitse Duurzaamheidskeurmerk (DGNB) als richtlijn en ontwerphulpmiddel binnen onze planningsprocessen. Van ons onderzoeksproject hebben we ontwerpstrategieën kunnen implementeren voor kost-effectieve, milieuvriendelijke, duurzame en gebruiksvriendelijke bouwwerken, die nu deel uitmaken van onze dagelijkse werkzaamheden, en leiden tot gebouwen die meetbaar beter presteren op het gebied van hun duurzaamheid.


background image